Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Akce s článkem
Sdílet na Facebooku Doporučit známému Vytisknou článek
Podobné články

Španělsko 2024

Španělsko 2024 Jerez


Španělsko 2024
Autor: Lada 71 | Datum: 18.1.2024 - 00:00 | Zhlédnuto: 49x

Tak konečně zase na motorce :). Už dlouho byl v plánu Jerez cesta se Zdendou probíhala v klidu a v pohodě.První odpočinek kousek za Lyonem a ráno směr Cartagena. Auto jede nádherně a počasí se nám lepší každým kilometrem. A už jsme ubytování :), Malaga je hned na pobřeží a 15 stupnů je nádhera.Koukneme po pomátkách sníme pár krevet a přesuneme se přes Gibraltar :) k okruhu.

Na okruhu máme společný box s partou kluků z Britských talent cup závodů.Čtyři dny ježdění jsou před náma, nové boty, moto po úpravách a první jízda po zlomenině kotníku ......:(

Seznámení s okruhem probíhá opatrně,začínáme na trati v 10 stupních a s respektem ohledně zranění a že je to domu 2 900 km .

Nové boty jsou také nezvyk, ale půjde to.Počasí je nádherné, akorát tošku fouká vítr, kdyý je člověk na zadnín kole, dělá vítr občas neplechu.Zázemí okruhu je standartní a v boxu pohoda.Zdenda máká a pořád se učí novým věcem jsem za to moc rád , že jezdí.Gumy jsou tady stejné jako v mostě, třetí den jsme změnili převod , abychom trošku sklidnili moto. Časy jdou dolu každou rundu, priorita je pro nás vše vyzkoušet a zatrénovat před sezonou 2024.Funguji konečně i mezi časy :), vítr se tochu zklidnil ajen fyzička by mohla být trošku lepší, kotnik v tomhle trochu limituje. Je znát že nebyla šance na motocros :(((. Poslední den bylo nádherné počasí, málo jezdců, skoro žádný vitr,co víc si přát. Zdenda makal na 100% vše fungovalo jak mělo.

Teď stačí jen ujet 2903km domů, zvládlo se to za 27h a 49min čisté jízdy.Trénink ve Španělsku je za náma :), ted jen počkat na lepší počasí u Nás.( Jo Zdendovi neříkejte, že příští zima ja Portimau)

Moc děkuju všem za podporu a úspěšné zahájení 21 sezóny. 

                                                                                      #71 Lada